vice golf pcy

Vice Golf rantautuu Suomeen Yyteristä

Vuonna 2012 Saksassa luotu Vice Golf brändi rantautuu Suomeen tulevana kautena. Raikkaan ja rennon tuotemerkin Suomen edustajana on aloittanut Yyteristä käsin toimiva Performance Center Yyteri.

“Vice oli meille entuudestaan tuttu brändi mutta suositusten kautta muutama vuosi sitten tutustuimme tuotteisiin tarkemmin ja teimme tuotetestausta. Etenkin laadukkaat pallot yllättivät meidät erittäin positiivisesti. Simulaattorikäytössä Vicen pallot ovat olleet  ylivoimaisia kestävyydeltään ja hintalaatusuhteeltaan.” – Toni Aalto, PCY yrittäjä.

Vicen valikoima on jo tulevana kautena mahdollista saattaa Pro Shoppien valikoimaan ilman isoja ennakko-ostoja. Esimerkiksi palloja on mahdollista tilata muutaman päivän toimitusajalla menekin mukaan kauden kuluessa. Laajasta valikoimasta löytyy pallojen lisäksi hanskat, lippikset, pyyhkeet, pientavara sekä tietysti logopallot.

“Olemme vuosikymmenen aikana tuoneet golfiin monia pieniä yksityiskohtia ja olemme aina puhuneet lajin nauttimisesta vapaammin ja omien mieltymysten kautta. Samaa ideologiaa edustaa Vicen brändi.

Erilaisuus ja uusien asioiden hakeminen näkyy esimerkiksi Yyterissä pieninä laadukkaina brändeinä välineissä.  Advanced Custom Fit- palvelussa on esimerkiksi muutaman isomman brändin lisäksi Suomen ainoana OrkaWishonPROTOCONCEPT sekä Vega. Samoin varsien ja grippien kanssa tarjoamme tuotteita, jotka ovat uniikkeja meidän leveysasteella.”  – Toni Aalto.

Lisätietoja

Toni Aalto
040 830 1127
[email protected]

Alexander Wicklein 
VICE SPORTING GOODS GMBH
[email protected]
+49-172-7153044

Shopping Cart
Scroll to Top