, ,

MKids® Pro (145 cm 155 cm), Juniori Hybridi

46,00 

MKids Pro hybridit on suunniteltu pelaajan koon mukaan siten että pelaaja voi nauttia lajista täysin ilman välineiden tuomaa hankaluutta.
Pro hybridissä nostokulma on 23 astetta, jolloin pallo saadaan ilmaan mahdollisimman helposti. Mailassa on Grafalloyn huippu varsi.

Olemme erikoistuneet juniorigolfiin ja haluamme tarjota valmennuksen ohella myös parasta välineiden osalta. Olemme testanneet mKids -välineitä kolmen kauden ajan ja nyt voimme tarjota niitä myös yleiseen myyntiin.

On erittäin tärkeää että juniorin maila on oikean pituinen mutta myös oikean painoinen. MKids® mailat ovat valmistettu laadukkaasti ja juniorin pelaamista silmällä pitäen. “Ota alempaa kiinni” ei saa enää olla standardi!

Kaikki mallit on suunniteltu pelaajan koon mukaan:

  • Varren pituus
  • Varren jäykkyys ja taipumispiste
  • Lavan koko
  • Lavan paino
  • Grippi ja sen paksuus
  • Lavan kulmat (loft and lie)

Grippi

Grippi on suunniteltu juniorien käden kokoon, josta saa hyvän otteen. Grippi on myös kulutusta kestävä ja ei ihan heti ole kulunut käyttökelvottomaksi.

Lapa

Hybridi lapa on kooltaan 120cc ja nostokulmaa on 23 astetta. Tämä luo mahdollisuuden lyödä palloa korkealle, pitkälle ja tarkasti.

Pro Launch Grafalloy varsi

Varsi on suunniteltu lapaan sopivaksi ja ominaisuudeltaan tuottaa korkeaa lentokaarta ja mahdollistaa korkean lähtökulman. Varren kiertojäykkyys antaa tukea väyläosumille.

Mkids koko

145cm, 155cm

Kätisyys

Oikea, Vasen

Shopping Cart
mkids_hybridi_juniori_golfmaila_blueMKids® Pro (145 cm 155 cm), Juniori Hybridi
Scroll to Top