, ,

MKids® Pro (145cm, 155cm), Juniori Draiveri

52,00 

MKids Pro draiverit on suunniteltu pelaajan koon mukaan siten että pelaaja voi nauttia lajista täysin ilman välineiden tuomaa hankaluutta.
Pro Draivereissa nostokulma on 14 astetta, jolloin pallo saadaan ilmaan mahdollisimman helposti. Draiverissa on Grafalloyn huippu varsi.

Olemme erikoistuneet juniorigolfiin ja haluamme tarjota valmennuksen ohella myös parasta välineiden osalta. Olemme testanneet mKids -välineitä kolmen kauden ajan ja nyt voimme tarjota niitä myös yleiseen myyntiin.

On erittäin tärkeää että juniorin maila on oikean pituinen mutta myös oikean painoinen. MKids® mailat ovat valmistettu laadukkaasti ja juniorin pelaamista silmällä pitäen. “Ota alempaa kiinni” ei saa enää olla standardi!

Kaikki mallit on suunniteltu pelaajan koon mukaan:

  • Varren pituus
  • Varren jäykkyys ja taipumispiste
  • Lavan koko
  • Lavan paino
  • Grippi ja sen paksuus
  • Lavan kulmat (loft and lie)

Grippi

Grippi on suunniteltu juniorien käden kokoon, josta saa hyvän otteen. Grippi on myös kulutusta kestävä ja ei ihan heti ole kulunut käyttökelvottomaksi.

Lapa

Draiverin lapa on kooltaan 360cc ja nostokulmaa on 14 astetta. Tämä luo mahdollisuuden lyödä palloa korkealle, pitkälle ja tarkasti.

Pro Launch Grafalloy varsi

Varsi on suunniteltu lapaan sopivaksi ja ominaisuudeltaan tuottaa korkeaa lentokaarta ja mahdollistaa korkean lähtökulman. Varren kiertojäykkyys antaa tukea väyläosumille.

Mkids koko

145cm, 155cm

Kätisyys

Oikea, Vasen

Shopping Cart
mkids_pro_juniori_draiveriMKids® Pro (145cm, 155cm), Juniori Draiveri
Scroll to Top