Golf on lajina erittäin vaativa ja itse suorituksessa on monta muuttuvaa tekijää. Tuomme tähän vaativaan liikkeeseen oman ammattitaitomme välineosaamisessa.

Itse välineissä on myös monta muuttuvaa tekijää, joiden yhteensaattaminen yksilölle sopivaksi vaatii erityistä ammattiosaamista.

PCY Advanced Custom Fit

Me haluamme tuntea pelaajan, yksilöllisen tavan liikuttaa mailaa ja oman mieltymyksen miten pelata peliä.
1

Haastattelu

Käymme läpi haastatellen pelaajan tämän hetkisen tilanteen ja tulevaisuuden tavoitteet lajissa.

Käymme tarvittavin osin nykyisen bägin sisällön ja mittaamme mailan kaikki ominaisuudet: Pituus, paino, svingipaino, MOI, grippi ja paksuus, varsi ja sen ominaisuudet.

2

GolfMinä

Pelaaja saa toteuttaa oman lämmittelyn haluamallaan tavalla. Samalla käymme läpi hänen omaa tapaa toteuttaa lyönti. Tässä kohtaa myös testaamme sensomotorisesti GolfMinän.
3

Mizuno SwingDna

Kun tunnemme yksilön luontaiset tavat tehdä asioita, mittaamme dataa itse suorituksesta. Mittaustuloksena: Mailanpään nopeus, tempo, vapautus, lavan kärjen taipuminen osumassa ja varren taipuminen osumassa.
4

Fittaus

Keskeisintä on ensiksi löytyy paras mahdollinen lavan ja varren kompinaatio, josta siirrytään painotuksen ja lavan kulmien kautta pieniin yksityiskohtiin. Data on tärkeä asia mutta seuraamme myös tarkasti pelaajan liikettä eri kompinaatioilla.
5

Raportti ja tilaus

Jokainen fitattava saa sähköpostiina tarkan raportin itse sessiosta sekä Trackman- datasta. Fittaus ja raportti antaa valtavan määrän hyödyllistä dataa.

Mailat joko tilataan tehtaalta tai rakennetaan suoraan paikan päällä.

6

Toimitus

Ennen toimitusta pelaajalle tarkistamme jokaisen mailan ja varmistamme että ne ovat speksien mukaiset. Tarvittaessa teemme itse vielä jälkikäsittelyn. Mitattavat asiat: Pituus, loft ja lie, MOI / SW, gripin paksuus.

Kaikkiin toimittamiimme mailoihin annamme yhden vuoden ilmaisen huollon. Tarkistamme Loft, Lie, Face Angle, SW- ja MOI -arvot.

cleveland wedge
orka
wishon golf
Lasten golfmailat
callaway custom fit

Tiedustelut ja hinta

Ajanvaraus ja tiedustelut

Custom fit golf / Toni Aalto
Varaa aika

Hinta

Hinta 80€
Minimissään 1,5h.
Tilauksesta hyvitetään loppusummasta 40€.

PCY Garage

Kaikki mailojen korjauksiin liittyvät palvelut Virkistyshotelli Yyterissä sijaitsevassa Garagessa.

Gripin vaihdot ja fittaus, Varsien vaihdot (uudet, vanhat, katkenneet), Tasapainotukset ja MOI fiksaukset, Wedge stamp, mailojen lyhennykset ja pidennykset.
Tehtävä työ hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Valikoimissa Mizuno, Orka, Wishon raudat ja draiverit. Clevelandin raudat. Mizunon, Clevelandin, Vegan, Orkan wedget. Puttereista löytyy Mizuno, Cleveland, Odyssey ja Bettinardi.