Golfmailan urien puhdistaja ja teroitin

Alkuperäinen hinta oli: 14,90 €.Nykyinen hinta on: 12,90 €.

Työkalulla pidät urat aina puhtaina ja pidennät mailojen käyttöikää.

Golfmailan urien puhdistus on  olennainen osa mailan ylläpitoa ja suorituskyvyn optimointia. Urilla on suuri rooli itse suorituksessa ja suorituskyvyssä.

Miksi golfmailan urat tarvitsevat huolenpitoa

Golfmailan urat eivät ole pelkästään kosmeettinen yksityiskohta. Ne ovat olennainen tekijä golfmailan suorituskyvyssä. Uurat tarjoavat otteen palloon ja vaikuttavat siihen, miten pallo reagoi. Kuluneet urat eivät anna tarpeeksi kitkaa ja se näkyy esimerkiksi tarkkuudessa.

Miksi puhdistaa ja teroittaa uria

Golfmailan urien kulumisen ja likakerrosten kertymisen seurauksena mailan suorituskyky heikkenee ajan myötä. Puhdistamaton ja kulunut maila voi vaikuttaa negatiivisesti pallon lentorataan ja lentomatkaan. Siksi on ensiarvoisen tärkeää säännöllisesti puhdistaa ja teroittaa golfmailan urat.

Tämä työkalu yhdistää kaksi tärkeää toimintoa yhteen: urien puhdistuksen ja teroituksen. Puhdistus poistaa lian, ruohon ja muut kerrostumat urista, palauttaen mailan alkuperäisen otettavuuden. Teroitus puolestaan palauttaa urat alkuperäiseen syvyyteensä ja terävyyteensä, mikä vaikuttaa positiivisesti suorituskykyyn.

Golfmailan urien puhdistaminen ja teroittaminen eivät ole pelkästään huoltotoimia, vaan ne ovat olennainen osa golfin pelaamista. Huolellisesti hoidettu golfmaila voi auttaa golfaria saavuttamaan parempia tuloksia kentällä. Työkalu on suunniteltu tarjoamaan pelaajille helpon tavan ylläpitää mailojensa suorituskykyä ja otetta.

Työkalu on kevyt ja helppo pitää mukana. Väreinä punainen, sininen, musta ja hopea.

Väri

Harmaa, Punainen, Sininen, Musta

Shopping Cart
golfmaila uran teroitinGolfmailan urien puhdistaja ja teroitin
Alkuperäinen hinta oli: 14,90 €.Nykyinen hinta on: 12,90 €.Valitse vaihtoehdoista
Scroll to Top