,

Wishon 719MW lapa

370,00 

Neljän vuoden työn tuloksena 719MW on edistyksellisin säädettävällä painopisteellä varustettu draiveri, jonka on suunnitellut Wishon Golf.

Toimitussisältö
mailahuppu, 4 painoa  (3 x 2g ja 1 x 30g),avain, adapteri ja ferrule.

Tilaustuote.  Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Neljän vuoden työn tuloksena 719MW on edistyksellisin säädettävällä painopisteellä varustettu draiveri, jonka on suunnitellut Wishon Golf. 719MW:n perusta voidaan jäljittää 80-luvun alussa tehtyyn varhaiseen suunnitteluun, jonka tekijöinä olivat Tom Wishon ja Louisville Golf Companyn perustaja Elmore Just. Cure-driveri oli ensimmäinen alkuperäinen kantapainoitteinen draw-painotteinen omaava draiveri, joka koskaan valmistettiin golf-alalla. Se valmistettiin laminoitua vaahterapuuta käyttäen ja osoitti tehokkaasti, että painopiste voidaan siirtää mailan päähän kantaan. Kun pelaaja osuu keskiosumalla, tämä aiheuttaa pienen kiertymisen pystyakselilla ja luo käytännössä kallistuksen pallon pyörimisakselilla, mikä vähentää fade-kierrettä lyönnissä.

Tom Wishonin myöhemässä vaiheessa suunniteltu AccuCore 50 -draiverissa 1990-luvun puolivälissä osoitti edelleen kantapainoitteisten draiverien hyödyt, mutta ennen kaikkea sen, että kkantaan tarvitaan vähintään 25-30 grammaa painoa siirtämään painopistettä tarpeeksi pitkälle siihen pisteeseen, jossa keskeltä lyöty pallo aiheuttaisi näkyvän vaikutuksen lyöntiin.

Monissa nykyaikaisissa säädettävillä painopisteillä varustetuissa draivereissa on enintään 20 grammaa liikuteltavaa painoa, mikä ei riitä siirtämään painopistettä tarpeeksi suuresti ja luomaan selkeää eroa suurimmalle osalle golfareista, joilla on keskimääräinen mailanpäänopeus.

Joten kun Wishon aloitti suunnitteluprosessin 719-säädettävää painopistettä omaavalle draiverille, oli ilmeistä, että sen olisi kyettävä liikuttamaan vähintään 30 grammaa lisäpainoa mailanpään ympärillä, jotta tavallisilla golfareilla olisi mahdollisuus nähdä muutos lyöntiensä muodossa.

Ja se ei ole helppo tehtävä (vähättelemättä sitä).

450cc draiverin kokonaispainon ei tulisi ylittää 202-205 grammaa, jotta se olisi rakennettu normaaliin lyöntipainoon, joten lisäpainojen lisäämiseksi mailan pään rungon oli oltava noin 172 grammaa – erittäin vaikeasti toteutettava asia.

Wishon pystyi suunnittelemaan 719 MW:n yhden maailman parhaista valutitaanivalimoista, ja muuttamalla seinämän paksuutta ja poistamalla koko titaanikruunu, korvaamalla sen kevyellä hiilikomposiitilla, pystyimme luomaan tavoitteen. suunnittelu 719 MW:lle.

Seuraavt kaaviot näyttää muutoksen lie-, face- ja loft-säädöt kussakin kahdeksassa adapterin asennossa 9° ja 11° mallissa. Lie- ja facekulman muutos on suhteessa kunkin 719MW:n lavan mitattuun lie- ja facekulmaan, kun se mitataan perinteisesti adapterin N-asennossa.

(Adapterin merkinnät: N = neutraali; C = suljettu; U = upright; O = avoin)

Lisätiedot
https://wishongolf.com/719mw-drivers/

Lapa

9 astetta, 11 astetta

Kätisyys

Oikea

Shopping Cart
719MW draiveriWishon 719MW lapa
Scroll to Top