Callaway Mavrik draiveri ja puu3

Callaway Mavrik -tuoteperhe

Tekoäly terminä on kärsinyt pahaa inflaatiota IT-taloissa. Kaikki tekevät nykyään “tekoälyä” vaikka puhutaan ihan perustoteutuksistakin. Golfalalla eletään mielenkiintoisia aikoja uusien julkistusten myötä ja Callaway on onnistuneesti ominut itselleen tuon tekoälytermin. Tässä kohtaa se ei kuulosta ollenkaan kuluneelta, vielä.

Callaway toteutti ensimmäistä kertaa tekoälyn keinoin lapateknologian edelliseen malliin, viime vuonna julkaistuun Epic Flashiin. Nyt uusi supertietokone ajettiin entistä kovempaan suorityskykyyn Mavrik tuoteperheen kanssa.

Flash Face SS20 -lapateknologia

Se mihin tekoälyä ja supertietokonetta pääasiassa käytettiin on lavan suunnittelu. Viime kesän fittauksissa yksi asia mihin kiinnitimme huomiota oli pallon lähtönopeus tietyissä osumissa. Nyt tähän asiaan ainakin luvataan parannusta.

Lavasta saatiin muokattua entistä ohuempi ja kevyempi.  Lavan metallina käytetään FS2S titaania.

Ensimmäisten testaajien tykitystä

On muokkautunut säännöksi se että kun uusia välineitä julkaistaan niin samaan aikaa Youtube -tähdet ovat jo valmistelleet omat testaukset ja videoinnit valmiiksi. Videoiden katsominen on kivaa viihdettä ja niistä saa hyvää faktatietoa välineistä. Se että onko joku parempi tuote kuin toinen voi jättää omaan arvoonsa. Niin moni asia vaikuttaa mailojen sopivuuden yksilölle, joten se kannattaa jättää omien testien ja fittauksen hoidettavaksi.

Kokosimme listalle muutamia erilaisia testejä ja videoita.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLEc_rsILQK0fA9iR2tktLDJ8YSYWvFw8k

Fitattavana Yyterissä

Draiverit ja väyläpuut:

  • Mavrik standard
  • Mavrik MAX
  • Mavrik Sub Zero

Varsivalikoima laaja.

Mavrikin tarkemmat speksit Callawayn omilta sivuilta.

Shopping Cart